Fındıklı Belediyesi, İBB tutuklularının isimlerini taşıyan formalarla sahada
Fındıklı Belediyesi futbol takımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi soruşturmaları kapsamında tutuklanan isimlere destek vermek amacıyla özel formalarla sahaya çıktı.
Fındıklı Belediyesi futbol takımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) soruşturmaları kapsamında tutuklanan kişilere destek vermek amacıyla özel bir anlam taşıyan bir eylem gerçekleştirdi. Takım, tutuklu isimlerin yazılı olduğu formalarla sahaya çıkarak adalet ve özgürlük mücadelesine olan bağlılıklarını gösterdi.
Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, bu anlamlı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Çervatoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Fındıklı Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasına belediye takımımız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi formalarıyla ve tutuklu arkadaşlarımızın isimleriyle katıldı. Adalet ve özgürlük mücadelesini sokakta, sahada ve her alanda sürdürmeye devam edeceğiz. Birlikte kazanacağız."
Başkan Çervatoğlu, paylaşımında ayrıca şu isimlere de atıfta bulunarak, "Bizi tutsak etmek mümkün mü?" diye sordu:
"Ekrem İmamoğlu, Mehmet Murat Çalık, Resul Emrah Şahan, Rıza Akpolat, Ahmet Özer, Mahir Polat, Buğra Gökce, Fatih Keleş, Gürkan Akgün ve diğer dostlarımız, bedenleri Silivri’de olsa bile fikirleri, güçleri ve özgürlüğe aşık ruhlarıyla Fındıklı’da sahalarda." (Spor Servisi)
Evrensel'i Takip Et